Termeni și Condiții pentru Utilizarea Website-ului birou24.ro

Bun venit pe website-ul birou24.ro. Accesând și utilizând acest site, ești de acord să respecți și să fii legat de următorii Termeni și Condiții. Dacă nu ești de acord cu acești termeni, te rugăm să nu folosești acest site.

  1. Informații și Utilizare Acest website este destinat să furnizeze informații despre serviciile de închiriere de birouri oferite de Bliss Centrum. Utilizarea acestor informații este sub responsabilitatea ta.
  2. Confidențialitate Respectăm confidențialitatea datelor tale. Informațiile furnizate prin intermediul formularului de contact sau a numărului de telefon vor fi utilizate numai în scopul comunicării referitoare la solicitările tale.
  3. Drepturile de Autor și Marcile Înregistrate Conținutul acestui website, inclusiv textele, imagini, grafice etc., sunt protejate de drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală. Nu ai voie să copiezi, distribui sau utilizezi conținutul fără permisiunea noastră.
  4. Excludere de Răspundere Informațiile furnizate pe acest site sunt oferite „așa cum sunt”. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru eventualele erori sau omisiuni în conținut.
  5. Legături Externe Acest site poate conține legături către alte site-uri web. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri.
  6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificări vor fi postate pe acest site.
  7. Contact Pentru întrebări sau nelămuriri legate de acești Termeni și Condiții, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon sau prin formularul de contact furnizat pe site.

Prin utilizarea acestui website, confirmi că ai citit, înțeles și ești de acord cu acești Termeni și Condiții.